Pytaj ChatGPT, Claude, Gemini i inne asystenty AI o sezony kolorystyczne i makijaż i otrzymuj odpowiedzi oparte na poradnikach BeautySpark. Połącz konto, aby pracować ze swoimi zapisanymi lookami.
Wyszukaj BeautySpark w katalogu aplikacji ChatGPT i połącz aplikację. Aby korzystać ze swoich zapisanych looków, zaloguj się na konto BeautySpark, gdy ChatGPT o to poprosi.
Wyszukaj BeautySpark w katalogu konektorów Claude i połącz konektor. Aby korzystać ze swoich zapisanych looków, zaloguj się na konto BeautySpark, gdy Claude o to poprosi.
W Gemini otwórz Dostosuj, a potem Łączniki, znajdź BeautySpark i kliknij Dodaj. Aby korzystać ze swoich zapisanych looków, zaloguj się na konto BeautySpark, gdy Gemini o to poprosi.
Aplikacje obsługujące Model Context Protocol (MCP) mogą połączyć się z BeautySpark za pomocą tego adresu URL serwera:
https://mcp.beautyspark.me/mcpUruchom to polecenie w terminalu:
claude mcp add --transport http beautyspark https://mcp.beautyspark.me/mcpNastępnie uruchom /mcp w sesji Claude Code i wybierz BeautySpark, aby zalogować się na swoje konto.
Dodaj własny serwer MCP w ustawieniach aplikacji i wklej powyższy adres URL. Dokładne kroki zależą od aplikacji.
Przeszukuj poradniki BeautySpark, poznaj paletę i wskazówki dla swojego sezonu kolorystycznego oraz polecane produkty i looki z naszych artykułów. Konto nie jest potrzebne.
Wyszukuj, otwieraj, zapisuj i aktualizuj swoje zapisane looki oraz przeglądaj swój profil, zeskanowane palety i wcześniej wygenerowane looki. Dostępne po połączeniu konta BeautySpark.
Wypróbuj look na swoim selfie, używając kredytów. Ta funkcja nie jest jeszcze dostępna. Gdy będzie, asystent poprosi Cię o potwierdzenie przed użyciem kredytów.
Gdy łączysz konto, ekran zgody pokazuje, co może robić asystent. Może:
Twoje looki wymagają konta BeautySpark z aktywną subskrypcją.
Zobacz, co obejmuje subskrypcjaW aplikacji lub aplikacji internetowej BeautySpark przejdź do sekcji Profil, a następnie Połączone aplikacje i wybierz Cofnij dostęp obok asystenta. Zatrzymanie dostępu może potrwać do 15 minut.
Nasza polityka prywatności wyjaśnia, do jakich danych ma dostęp połączony asystent i jak je przetwarzamy.
Przeczytaj politykę prywatności